Πιέστε για εκτύπωση της σελίδας Επικοινωνίστε με τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας Τοποθέτηση σαν αρχική σελίδα Προσθήκη στα αγαπημένα
Greek Version
Kεντρική Σελίδα
ΔΙΑΜΟΝΗ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
ΕΞ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Α.Π.Ο Πανδαυλειακός
  Σύλλ.Χιον.Ορειβ Δαύλειας
  Δημοτικό Σχολείο Δαύλειας
  Χορωδία Δαύλειας

Εισαγωγή στο Σύστημα Εξυπηρέτησης Πολιτών
 

Κατάλογος με αρχεία που μπορείτε να Κατεβάσετε όπως,Screensaver,φωτογραφίες,ενημερωτικά δελτία,έντυπα κτλ.

Visitors Online: 11
  Πληροφορίες για το Δήμο! Διοίκηση.
  Εξυπηρέτηση Δημότη! Κοινωνία.
  Δημοτική Ενημέρωση! Επικοινωνία.


Ελλάδα και φιλοξενία είναι δύο έννοιες στενά συνδεδεμένες από την αρχαιότητα. Οι ευγενικοί και φιλόξενοι κάτοικοι σε συνδυασμό με το παρθένο φυσικό περιβάλλον δημιουργούν τις προϋποθέσεις μιας ευχάριστης παραμονής.

Για πληροφορίες καλέστε την Τοπική Κοινότητα στο
τηλ.+30-2261059003
ή στο τηλ. +30-2261351402
 
 
Πιέστε πάνω στις εικόνες και περιμένετε να φορτώσει η παρουσίαση για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες.
 
Ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα (2)
Στην Δαύλεια υπάρχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια με έντονο το παραδοσιακό στοιχείο, πολλές ανέσεις, πολύ καλές τιμές καθώς επίσης και γαστρονομικά πολλά υποσχόμενες, ταβέρνες που μπορούν να φιλοξενήσουν άξια όλους τους επισκέπτες, προσφέροντας πατροπαράδοτα Στερεοελλαδίτικα ψητά, υπέροχο ντόπιο κρασί, νόστιμες πίτες, σαλάτες και λαχταριστά, σπιτικά γλυκά.
 
Κάρτα από τον ΕΟΤ
Περιγραφή
Κατηγορία
Ανοικτά
  Ηλίας Mπακολουκάς Apartments
Πιέστε για φωτογραφίες!.
Δείτε μερικές φωτογραφίες.
TV, DVD, τζάκι, Αυτ.θέρμανση, πάρκινγκ, μπάνιο και κουζίνα πλήρως εξοπλισμένα, 1-8 άτομα.
τηλ.(22610) 52220, Κιν. 6937306273
(3) κλειδιών
Όλο το χρόνο
 Παραδοσιακά επιπλωμένα δωμάτια στους πρόποδες του Παρνασσού, σας προσφέρουν άνετη και ευχάριστη
διαμονή σε ένα πανέμορφο περιβάλλον. Ιδανική επιλογή για θερινή ή χειμερινή διαμονή για ηρεμία και
χαλάρωση ή για την απόδραση του σαββατοκύριακου από την πόλη.
 
   Apartment
Πιέστε για φωτογραφίες!.
Δείτε μερικές φωτογραφίες.
TV, Αυτ.θέρμανση, πάρκινγκ, μπάνιο και κουζίνα πλήρως εξοπλισμένα, 1-3 άτομα
Κιν. 6974063398
(Υπο έγκριση)
Όλο το χρόνο
 Πανέμορφη γκαρσονιέρα στην Δαύλεια ιδανική για τη διαμονή σας, για δράση ή για απόδραση, για χαλάρωση ή για ορμητήριο περιπετειών, για ρομαντικές ή για ζεστές οικογενειακές στιγμές και διακοπές όλο το χρόνο στο βουνό.


Γνωρίστε τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά σας.

  Όταν ταξιδεύετε στην Ελλάδα είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι:
Ως καταναλωτής προστατεύεστε από την ελληνική νομοθεσία περί προστασίας καταναλωτή για όλες τις συναλλαγές που κάνετε ενώ ταξιδεύετε στη χώρα. Όλες οι επιχειρήσεις τουριστικές ή μη υποχρεούνται στην έκδοση γραπτών αποδείξεων για το σύνολο του ποσού που εισπράττουν. Η απόδειξη κατοχυρώνει τον καταναλωτή σε οποιαδήποτε διεκδίκηση - διαφορά με τις επιχειρήσεις. Οι ξένοι επισκέπτες πρέπει να έχουν σε ισχύ την υγειονομική τους περίθαλψη πριν από το ταξίδι τους. Κατά τη διαμονή σας σε τουριστικά καταλύματα (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή διαμερίσματα, οργανωμένες κατασκηνώσεις κτλ.) ισχύουν τα ακόλουθα (Κανονισμός σχέσεων ξενοδόχων -πελατών ( άρθρο 8 του ν.1652/30-10-86 ΦΕΚ 167Α):
Ο ξενοδόχος είναι υποχρεωμένος να ενοικιάζει τα κενά δωμάτια που διαθέτει στους πελάτες και να παρέχει όσες ανέσεις διαφημίζει. Ο ξενοδόχος είναι υποχρεωμένος να απαντά εγγράφως μέσα σε 3 ημέρες ότι αποδέχεται ή όχι κάθε παραγγελία για δωμάτιο που του έχει υποβληθεί με οποιονδήποτε τρόπο (τηλεφωνικά, εγγράφως ή με email) αναφέροντας τις λεπτομέρειες της μίσθωσης (τύπος δωματίου, ημέρες κράτησης, τιμή). Η έγγραφη απάντηση κατοχυρώνει τον πελάτη και τον ξενοδόχο ταυτόχρονα.
Η προκαταβολή για την κράτηση δεν μπορεί να ξεπερνά το 25% του συνολικού κόστους διαμονής αλλά επίσης δεν μπορεί να είναι μικρότερη από το μίσθωμα μιας ημέρας.
Σε περίπτωση ακύρωσης από τον πελάτη - εφόσον αυτή γίνει 21 ημέρες πριν από τη συμφωνημένη άφιξη -, ο ξενοδόχος υποχρεούται να επιστρέψει ολόκληρη την προκαταβολή, ενώ αν η ακύρωση γίνει σε λιγότερες από 21 ημέρες ο πελάτης οφείλει στον ξενοδόχο το μισό του συνολικού ποσού της παραγγελίας που ακύρωσε.
Σε περίπτωση όπου ο ξενοδόχος αδυνατεί να προσφέρει δωμάτια που έχει αποδεχτεί να διαθέσει σε πελάτες, υποχρεούται να εξασφαλίσει τη διαμονή τους σε άλλο κατάλυμα της ίδιας τουλάχιστον κατηγορίας, στην ίδια πόλη που να προσφέρει τις ίδιες ανέσεις και εν γένει παροχές με εκείνες που διαφημίζει για το δικό του κατάλυμα.
Ο ξενοδόχος φέρει ευθύνη μόνο για τα πολύτιμα ή μεγάλης αξίας αντικείμενα και χρήματα που του έχει παραδώσει ο πελάτης, δίνοντας σχετική απόδειξη.
Η διατήρηση μέσα στο ξενοδοχείο κάθε είδους κατοικίδιων ζώων απαγορεύεται, εκτός αν διατίθεται στο ξενοδοχείο ειδικός γι' αυτό το σκοπό χώρος. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να υπάρχει αντίστοιχη συνεννόηση μεταξύ ξενοδόχου και τουρίστα - καταναλωτή σχετικά με το θέμα αυτό.
Το τουριστικό γραφείο είναι υπεύθυνο έναντι του καταναλωτή για όλες τις υπηρεσίες που έχει συμφωνήσει να παρέχει ακόμα και για εκείνες που παράγονται από τρίτους (ξενοδοχεία, κέντρα εστίασης, ενοικίαση αυτοκινήτων κτλ.), εκτός των περιπτώσεων ευθύνης του ίδιου του καταναλωτή, τρίτου προσώπου ή ανωτέρας βίας.
Ο τουρίστας όταν χρησιμοποιεί ταξί πρέπει να γνωρίζει ότι οι οδηγοί υποχρεούνται - εφόσον τους ζητηθεί - να εκδίδουν θεωρημένες αποδείξεις για το σύνολο του ποσού στις οποίες αναφέρεται ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος και το όνομα του ιδιοκτήτη.
Κατά την αγορά προϊόντων τοπικής προέλευσης ή αναμνηστικών ειδών από διάφορα τουριστικά καταστήματα λαϊκής τέχνης, κοσμηματοπωλεία, κτλ. πρέπει να ζητείται πάντοτε η σχετική απόδειξη αγοράς.




 

 


  Ο Καιρός






  Page generated in 0.0040 sec  

     
Copyright © Local Community of Davlia. All rights Reserved. Read our Privacy Policy.
Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Γεώργιος Καρούζος.

 Google